Thursday, May 26, 2011

Jalan-jalan lagi...

Memang takleh buat apa la. The 3 of us memang kaki berjalan (my hubby, he is. So we just follow). But I appreciate his effort untuk bawak kitorang jalan2 selalu even just kat shopping mall yg 7mins from home. Sebab that's how he want to spend his quality time with us, and cover balik masa2 yg dia byk spent bukan dengan kami... And for a wife whom her daily hours with her hubby is as shorter than a flight to Europe, I sangat appreciate masa2 dengan my hubby.

So last Wesak Holiday we went to Malacca, 2D IN. Motif, saja-saja hubby bawak jalan, and yang membuatkan dia sangat teruja adalah sebab dia nak pergi taman buaya. (Semua tempat yg kitorang visit dalam dunia ni, kalau ada zoo buaya or shark, my hubby akan pergi)...

So... we spent a night at Casa Del Rio, yang masa tu baru seminggu lebih beroperasi. Not bad, the staffs were friendly, the accommodation deserves some stars ... But the breakfast was herm... To me, I tak kisah hotel ke, motel ke, chalet ke, even B&B jek, yang penting breakfast mesti best. Sbab I ada satu interest yg pelik, iaitu suke breakfast kat hotel...

And kite berjalan kat a few places je around Melaka sebab tak cukup masa and I malas. Heh heh...

So here are some photos...
The room
Night scenery
The hotel...
Some of the places we'd visited
Aaron Houdd & Ummi
Aaron Houdd & Daddy
OK, that's all for now...
Thank you for reading :)
Photobucket

1 comment:

  1. weh, anuar ni skali tgk dah mcm muka ayah hg dah.hehe

    ReplyDelete

Peace Be Upon You (",)

Peace Be Upon You (",)

Tribute to all mothers in the world!