Thursday, September 23, 2010

New achievement & idaman hati Aaron...

A day after I post my previous entry (A brilliant 7 months old boy), Aaron has improved his KPI... Sampai2 je ke rumah Tok Daddy, beriya Mummy & Oni dia bercerita yang dia dah pandai melangkah ke hadapan n belakang....(Oh, baru semalam ngumpat dia punya b****t berat, tiba2 hari ni dia dah boleh bergerak...)

Dalam masa yang sama, dia dah pandai wave bye-bye! cuma dalam keadaan acuh tak acuh la. But still! Achievement la tuh kan kan? Hehehe....

Point: Improvement- 1. creep forward/backward; 2. wave bye-bye...

Petang - Ummi Aaron semangat nak carikan baju baru untuk Aaron, so singgah lah ke Tesco Setia Alam after balik dari UM... Beli punya beli, tengok2 hampir nak pokai la jugak wallet. Huhu.... Point nak bagitau adalah, one of the stuff yang Ummi Aaron bought for him was a CUTE rattle ball. Mengikut penaakulan Ummi Aaron, maybe ada chance untuk Aaron suke, since dia pun bukannya banyak toys (I mean, the real one)...

Sampai2 rumah Tok Daddy, semangat sungguh Ummi Aaron showed to Aaron barang2 yang dibeli. Kebetulan harini Aaron dah pandai mengesot ke depan dan belakang (not just rolling & rolling), so boleh kata as reward jugakla apa yang Ummi belikan....

Meh kita tengok apa reaksi Aaron after he got his new rattle ball...


video

Nampaknya Aaron lebih sayangkan tutup botol susu dia...Huhuhu!

Photobucket

No comments:

Post a Comment

Peace Be Upon You (",)

Peace Be Upon You (",)

Tribute to all mothers in the world!